Varmepumperiet
Islevdalvej 41
2610 Rødovre
7070 2057
info@varmepumperiet.dk
Miljø Om Varmepumperiet Kontakt

 

VVS
Forhandler af Nilan
Varmepumperiet er udvalgt af Nilan til at forhandle deres produkter. Via denne forhandleraftale er du som kunde sikret, at vi altid har den fornødne viden og knowhow indenfor Nilans nuværende og kommende produkter.
Vores serviceteknikere er uddannet til at servicere alle anlæg, og vi har de fleste reservedele på lager – det betyder en tryghed for dig som kunde. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.
 

 

Varmepumperiet er også Aut. VVS-installatør

Varmepumperiet huser montører med a-certifikat både indenfor gas og køl, samt certeficeret fjernvarme montører.
Så ud over at være specialister i varmepumper og Nilan anlæg, udfører vi også almindelig VVS, både renoveringer, serviceeftersyn både gaskedler og fjernvarme og nybyg, VVS vedlighold på ejendomme.

 

Varmepumper 

Varmepumper bliver i større og større omfang installeret istedet for gas, olie og især el opvarming og det er ikke uden grund, da der er mange penge at spare. Vi har en stor erfaring indenfor varmepumper og sørger altid for at råde og vejlede kunden til den rigtige type og størrelse anlæg.

 

Varmeanlæg

Vi installerer alle former for varmeanlægi virksomheder, ejendomme og hos private. Naturgas, fjernvarme, varmepumper, centralvarme, hess anlæg, jordvarme m.m.
Efter installationen tilbyder vi naturligvis vedligeholdelse og servicering af anlægget, enten via tilkaldeordning eller vores service abonnement. Vi tilbyder serviceaftaler på alle varmeanlæg, efter besigtigelse kan vi udarbejde et konkret tilbud. Vi har selvfølgelig de fornødne certifikater såsom autorisation, A-certifikat, fjernvarmecertifikat og vi holder os hele tiden opdaterede ved at sende vores montøre på kursus, når der kommer nye ting.

 

Reperationsarbejde Renovering og Service

Vi udfører alle former for reperationsarbejde, renoveringsopgaver indenfor VVS samt løbende servicering af varmeanlæg og VVS installationer.

 

Blikkenslager arbejde

Alle opgaver indenfor tag- og facade beklædning i zink, kobber og alu udføres, f.eks. tagrender, nedløb, fodblik, skotrender, sternbeklædninger, murkroner, kapsler, skorstens inddækninger, kviste, tage og hætter.

 

Forsikringsskader

Vi hjælper private og erhvervskunder med udbedring af alle former for VVS skader og vi bestræber os altid på, at være fremme indenfor en time uanset tidspunkter. Vi har mange års erfaring indenfor udbedring og sagsstyring i forbindelse med VVS skader. Det er altid ubelejligt når skaden sker, derfor sørger vi for at hjælpe hurtigt og bedst muligt. Vi sørger for løbende orientering i sagens forløb, og er altid til rådighed for spørgsmål i sagen.

 

Kontakt VVS ansvarlig Michael Kesby på tlf. +45 3131 9450 eller mail: mbk@varmepumperiet.dk, for yderligere information.

 

NYT!

Nu kan du bestille filtre online - gå til filter bestilling

ooo

 

 

Se på kort